BOKA HÄR!

Välkommen till Quira Photo!

Vi hjälper dig föreviga dina minnen.


Porträttfotografering

Det är nog inte många som har bilder på sig och sin parter, kanske några mobilbilder. Vi vill hjälpa er att fånga eran kärlek till varandra och få avslappnade och genuina bilder. 

När vi fotograferar barn så tycker vi det är rätt tråkigt att posera upp dom, så vi gör helt enkelt fotograferingen på barnets villkor. Allt för att få fram härliga och genuina bilder även här.

Hundfotografering

Vi vet själva hur svårt det kan vara att ta fina bilder på sin hund, hunden vill inte vara still, bilderna blir suddiga osv. 

Detta vill vi hjälpa er med! Vi har några olika knep för att fånga hundens intresse och få fram hundens personlighet i bilderna. Det blir både bus och godis under våra fotograferingar, allt för att hunden ska känna sig bekväm!

Vad säger andra om Quira?

Att bli fotograferad med henne är så fantastiskt på många sätt och vis. Hon visar vad man kan göra vilket underlättar så man slipper undra vad gör man nu. Hon är flexibel och priser som hon tar är 👍 

Emma Deric

Så bra bemötande och rolig upplevelse! Att korten blev otroligt fina är ett stort plus trots vår busiga hund som inte ville stå still en sekund! Kan varmt rekommendera Quira photo😁 

Nouvalie Music

Så mysig plats, lugn harmonisk och professionell fotograf
Prisvärd och flexibel fotograf 🤩

Sofia Edgren

Har varit hos Emelia två gånger för att fotografera min hund och en gång för att få bilder på mig själv. Hon är fantastiskt duktig på att ta hand om både hund och matte, anpassar sig snabbt efter individerna och kan få vem som helst att känna sig avslappnad och bekväm framför kameran. Bilderna har alla gånger blivit fantastiska och det är dessutom ett riktigt smidigt system för att välja ut vilka bilder man vill köpa. Kan varmt rekommendera henne till alla!

Karin Angholt

Boka fotografering

Vill du boka en fotografering och har önskemål utöver våra paket. Kontakta oss så kikar vi på det, vi löser det mesta!


Namn E-post Mobilnummer
Porträtt paket
Standard
Exklusiv
Komplett
Plats för fotografering
Vad är ni intresserade av?
Hundfotografering
Barnfotografering
Familjefotografering
Parfotografering
Annat
Önskemål? Har du ett presentkort, skriv numret här: Skicka in

Kontakta oss


Studion ligger på Hönö.
Utomhus fotograferar jag runt om i Västra Götaland. 

073-318 36 45

info@quira.se

Öppet alla dagar, även vissa helger.